produkte

25 Mei 2023 Kliënte van Singapoer het Panda besoek vir ondersoek en ruil

Aan die einde van Mei verwelkom ons Panda 'n kosbare vennoot, mnr. Dennis, 'n Singapoer-kliënt, wat van 'n baie professionele en volwasse instrumentverwante maatskappy kom.Hierdie keer het hy na Panda kom kuier.

Tydens die besoek is die kernbevoegdheid en kenmerke van Panda Company uitgelig, en die produksielyn, tegniese toerusting, tegnologiese proses en gehaltebeheermaatreëls van ons huishoudelike ultrasoniese watermeter en groot-deursnee ultrasoniese watermeter is bekendgestel, sodat kliënte dit kon verstaan die vervaardigingsvermoë en voordele van Panda Het 'n dieper begrip. 

Terselfdertyd het ons ook Panda se gehaltebeheerstandaarde en veiligheidsbestuurspraktyke gedemonstreer, wat aan kliënte die groot besorgdheid oor produkkwaliteit en werknemersveiligheid bewys.Verduidelik die kwaliteit-inspeksieproses, sertifiserings en lisensies, ens., en enige ander ondersteunende dokumente wat verband hou met produkkwaliteit en veiligheid.

'n Fabriekstoer is 'n belangrike sakegeleentheid, noodsaaklik vir die bou en instandhouding van goeie sakeverhoudings.Ons sien van aangesig tot aangesig onderhoude as 'n wonderlike geleentheid om sakeverhoudings te bou, meer te wete te kom oor voorsieningskettings en produksieprosesse, en ons vakmanskap en kwaliteitstandaarde te demonstreer.Ons verwelkom kliënte van verskillende lande om ons Panda te besoek en met ons te kommunikeer.

https://www.panda-meter.com/

https://www.panda-meter.c

 


Postyd: Jul-04-2023